Forebyggende træning

Vidste du, at 80% af den danske befolkning oplever et hold i ryggen på ét tidspunkt i deres liv? – Hvis du ikke får behandling og træner efter dette hold i ryggen, så vil du med 80% sandsynlighed opnå et hold i ryggen igen inden for 1 år!
Med forebyggende træning mindsker du denne sandsynlighed rigtig meget – for nogle mennesker betyder det, at de aldrig oplever et hold i ryggen.

Vi bliver i Danmark kun ældre – Når vi runder 30 år, så begynder vores knogle- og muskelmasse at falde, men med forebyggende træning kan du opretholde styrken i dine knogler og muskler. Det betyder, at du forsinker det omtalte tab, hvorfor du og din krop holdes sund og rask i flere år.

Du har mulighed for forebyggende træning hos Fysioterapeut klinikken – enten på hold, fx Body fit eller pilates – individuelt med et personligt hjemmetræningsprogram eller et personligt træningsprogram tilrettelagt de maskiner du har til rådighed i dit træningscenter.

Forebyggende træning skal ikke være kedeligt – du kan hos Fysioterapeut klinikken vælge din favorit træningstype og opnå en sund krop, færre / ingen skader og smerter samt mere livskvalitet i din hverdag.

Ved forebyggende træning får du:

  • Superviseret holdtræning eller et individuelt tilpasset træningsprogram
  • Dine egne træningsredskaber (Body fit, pilates, personligt hjemmetræningsprogram)
  • En sund krop
  • Færre / ingen skader og smerter
  • Mere livskvalitet i din hverdag

Priser

Body fit: 16 træningsgange inkl. træningsredskaber: 2.700 kroner.

Pilates: 8 træningsgange inkl. træningsredskaber: 1.249 kroner.

Personligt træningsprogram: 1.190 kroner.

Skal jeg hjælpe dig med en sundere livsstil, kontakt mig på telefon: 51 89 84 62 eller skriv til maria@fysioterapeutklinikken.dk

Du har også mulighed for at få en komplet løsning, hvis du ønsker at kombinere din træning med et vægttab eller blot ønsker at leve sundt. Træning og sund kost går i tråd med hinanden, hvis du ønsker en optimal livsstilsændring!

  • Telefon
  • Telefontider

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen