DSCF8761

Fysioterapeut Skanderborg

Har du brug for en fysioterapeut i Skanderborg? Fysioterapeut klinikken kan hjælpe dig, da jeg har en klinik i Skanderborg – men jeg kommer også gerne hjem til dig, hvis det er nemmere for dig. 

Har du smerter? Nedsat bevægelighed? Stoppet en fysisk aktivitet du ikke længere gang pga. problematikker i kroppen? Lad mig høre fra dig, for jeg kan hjælpe dig tilbage til dit normale aktivitetsniveau igen. 

Fysioterapeut behandling kan hjælpe dig med at opnå normal bevægelighed igen, reducere / fjerne dine smerter samt opnå en forbedret livskvalitet i din hverdag. Du vil opleve at du kan genoptage aktiviteter, du før har kunnet, men som du ikke længere kan.

Når du booker en tid hos mig til undersøgelse af din problematik, så sætter jeg 1 time af, således at du får en meget grundig og fyldestgørende undersøgelse samt den mest optimale behandling. Behandlingen kan være alt fra akupunktur, udspænding, øvelser, kinesiotape / tape o.lign. Desuden får du en forståelse og viden omkring din problematik samt råd og vejledning, så du har mulighed for derhjemme at forbedre problematikken, indtil vi ses igen.

Vi sammensætter i samråd med hinanden det mest optimale forløb, så du hurtigst muligt genvinder dit normale aktivitetsniveau igen.

Medbring selv et håndklæde / lagen til konsultationen – og ellers påregnes der 20 kroner.

Når du booker fysioterapeut behandling, får du:

  • Grundig og fyldestgørende undersøgelse
  • Relevant behandling
  • Forståelse og viden om din problematik
  • En oversigt over dit forløb, som sammensættes i samråd med hinanden
  • Mulighed for at genvinde dit normale aktivitetsniveau igen

Priser

60 minutter (undersøgelse og behandling): 590 kroner
30 minutter (efterfølgende behandlinger): 320 kroner

Skal jeg hjælpe dig til en smertefri hverdag, bestil tid på telefon:
51 89 84 62 eller skriv til maria@fysioterapeutklinikken.dk

Fysioterapeut behandling kan med fordel kombineres med træning – enten individuel- eller holdtræning. Ønsker du en komplet løsning, så har du hos Fysioterapeut klinikken mulighed for at modtage fysioterapeut behandling, træning og kostvejledning. Lad mig høre fra dig – vi finder din perfekte løsning og til en fornuftig pris.
  • Telefon
  • Telefontider

Mandag: 7.00-20.00 
Tirsdag: 7.00-20.00
Onsdag: 7.00-20.00
Torsdag: 7.00-20.00
Fredag:  7.00-20.00

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen