Om Fysioterapeut Klinikken

Mit navn er Maria Behrenthz Andersen.
Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2015 og har ligesiden arbejdet på klinik. Desuden har jeg undervist fysioterapeutstuderende på VIA University College i 2,5 år samt arbejdet som projektleder hos VIA University College i 1 år. Jeg er timelærer ved Studentervæksthuset, Aarhus N og er tilknyttet censorkorpset, hvor jeg varetager skriftlige- og mundtlige eksaminer for fysioterapeutstuderende.

Min interesse for fysioterapi opstod i mit tidligere virke som professionel håndboldspiller, da forebyggende træning, genoptræning og skader har været en del af min dagligdag – enten hos mig selv, eller hos mine holdkammerater. Samspillet mellem kroppens anatomi og fysiologi finder jeg meget interessant – og med denne læring og erfaring, ønsker jeg at hjælpe andre mennesker til en sundere og nemmere hverdag, med færrest mulige komplikationer i kroppen. 

Jeg har en bred erfaring som sportsfysioterapeut, da jeg har været tilknyttet et amerikansk fodboldhold, hvor jeg behandlede spillerne igennem sæsonen – og var med til deres kampe. 

Jeg har desuden meget erfaring med at give akupunktur og være fysiopilates instruktør. Desuden har jeg erfaring med forskellige typer af holdtræning samt udarbejde individuelt tilpassede træningsprogrammer og kostplaner.

Jeg ser det hele menneske – er lyttende, for det vigtigste for mig er, at mine patienter føler sig hørt og har tillid til mig. At der opstår en god kemi mellem patienten og mig er essentielt for et optimalt samarbejde.


Jeg er på nuværende tidspunkt på supplerende dagpenge, hvorfor jeg med én dags varsel kan blive nødt til at flytte vores aftale. Det har ingen konsekvenser for dig, da jeg altid vil kunne tilbyde en ny aftale senest 48 timer efter den aflyste. 

Med mine uddannelser og kurser, er du altid i sikre hænder!

Uddannelse og kurser:

  • Fysioterapeut
  • Cand. Scient i Idræt og sundhed
  • IMS akupunktør
  • Fysiopilates instruktør
  • Kost og ernæringsvejleder
  • SuperSole

Jeg arbejder på min klinik i Skanderborg onsdag og fredag – og i Aarhus mandag og torsdag. Jeg kører også gerne hjem til dig.

  • Telefon
  • Telefontider

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen