Kostplaner (familie)

Vil du og din familie gerne leve sundere og opnå en sundere og stærkere krop? Ønsker I at tabe jer, eller blot få kendskab til alternative sunde madvaner?

Med en familie kostplan fra Fysioterapeut klinikken skræddersyet efter jeres behov er der fokus på en livsstilsændring, hvorfor der også er plads til søde sager og alkohol. I får hver jeres kostplan, hvor der bl.a. inddrages nogle af jeres foretrukne madvaner – men også med fokus på alternative sunde madvaner, som begge parter kan lide, så I også kan tilberede et fælles måltid og dermed ikke altid skal spise noget forskelligt. 

Det er således ikke en sur pligt at leve efter kostplaner – men blot en tilvænning. Det handler om, at du bliver bekendt med antallet af kalorier i din mad, for så kommer du aldrig til at overstige dit maksimale kalorieindtag. Det kan Fysioterapeut klinikken hjælpe dig med.

Ønsker du og din samlever en livsstilsændring samt forslag til alternative sunde madvaner – både til jer og evt. også til jeres børn, så lad mig høre fra jer og vi finder sammen jeres perfekte løsning. 

Med en familie kostplan får du (2 voksne og 2 børn):

  • Sundere krop
  • Mere overskud og livskvalitet i hverdagen
  • 2 X kropsskanninger pr. mand (så du kan følge udviklingen i din krop)
  • Kostplan 
  • Forslag til alternative sunde madvaner
  • Ugentlig pep-talk på sms (over 4 uger – hvis dette ønskes)
  • Opfølgning (efter 4 uger)

Priser

Familie kostplan (2 voksne og 2 hjemmeboende børn) inkl. 2 X kropsskanninger (pr. mand), forslag til alternative madvaner, pep-talk og opfølgning: 1.990 kroner

Skal jeg hjælpe dig med en sundere livsstil, kontakt mig på telefon: 51 89 84 62 eller skriv til maria@fysioterapeutklinikken.dk

Går du også med en tanke om at kombinere jeres kostplaner med træning, så har du hos Fysioterapeut klinikken mulighed for at få den komplette løsning med kost og træning. Du kan enten træne på hold, Body fit eller pilates – eller du kan få skræddersyet dit personlige hjemmetræningsprogram eller tilrettelagt dit program, så det passer til de maskiner du har til rådighed i dit træningscenter.

Du får naturligvis dine egne træningsredskaber, hvis du vælger enten Body fit, pilates eller personligt hjemmetræningsprogram.

Bodyfit

Personlig kostplan

Pilates hos fysioterapeut klinikken

Kostplan til vægttab

virksomhedstræning

Kostplan til styrketræning

  • Telefon
  • Telefontider

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen