Styrketræning for gravide

Vidste du at styrketræning for gravide har en positiv effekt på både dig og dit kommende barn? – At du er fysisk aktiv under graviditet kan medføre en kortere aktiv ve-fase og nedsat risiko for graviditetsbetinget diabetes. Desuden kan dit aktivitetsniveau under graviditet i nogen grad afspejle dit barns fødselsvægt samt tendens til overvægt i barndommen.

Hos Fysioterapeut klinikken har du mulighed for styrketræning for gravide, enten på hold eller ved individuel træning. Fordelen ved at træne på hold er, at det er superviseret træning – du sikrer dig derfor, at du hele tiden træner alle øvelserne korrekt. Har du spørgsmål eller er i tvivl undervejs i din superviserede træning, så kan du få svar med det samme.

Ønsker du hellere at træne selv, så har du hos Fysioterapeut klinikken mulighed for at få lavet dit personlige træningsprogram – enten hjemmetræning eller i de maskiner du har til rådighed i dit træningscenter.

Fysioterapeut klinikken anbefaler i høj grad at træne pilates – både før, under og efter fødslen. Denne træningsform har bl.a. fokus på at træne bækkenbunden. Jo stærkere bækkenbund før fødsel, jo færre komplikationer og bristninger under / efter – og jo hurtigere kommer du dig efter fødslen. Efter fødslen er det ligeledes vigtigt at få styrket bækkenbunden igen.

Er du vant til at styrketræne, så har du også mulighed for at træne Body fit hos Fysioterapeut klinikken. Her er der fokus på en kombination af styrke- og konditionstræning, naturligvis ud fra dit træningsniveau. Denne træningsform er vigtig i takt med en naturlig stigning i vægten og ift. at gennemføre fødslen uden at blive helt udmattet.

Ved styrketræning for gravide får du:

  • Superviseret holdtræning eller et individuelt tilpasset træningsprogram
  • Dine egne træningsredskaber (Body fit, pilates, personligt hjemmetræningsprogram)
  • Høj kvalitet og korrekt udførelse af træningsøvelserne
  • Dit kommende barns immunforsvar øges
  • En stærkere og sundere krop – nedsat risiko for graviditetsbetinget diabetes
  • Høj sandsynlighed for en kortere aktiv ve-fase
  • Mindre risiko for komplikationer under / efter fødslen

Priser

Body fit: 16 træningsgange inkl. træningsredskaber: 2.700 kroner.

Pilates: 8 træningsgange inkl. træningsredskaber: 1.249 kroner.

Personligt træningsprogram: 1.190 kroner.

Skal jeg hjælpe dig med en sundere livsstil, kontakt mig på telefon: 51 89 84 62 eller skriv til maria@fysioterapeutklinikken.dk

Du har også mulighed for at få en komplet løsning, hvis du ønsker at kombinere din træning med et vægttab eller blot ønsker at leve sundt. Træning og sund kost går i tråd med hinanden, hvis du ønsker en optimal livsstilsændring!

  • Telefon
  • Telefontider

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen