DSCF8892

Træning efter fødsel

Vil du gerne have styrket din krop igen efter fødslen?
Jeg kan hjælpe dig og din mødregruppe med at komme i en sund form igen efter fødslen – og jeg kommer gerne hjem til jer.

Jeg holder workshops af 2 timers varighed, som kan indeholde; Træningsøvelser til jer, motoriske øvelser og / eller massage til jeres barn, foreslag til sund kost og motion generelt, eller noget helt fjerde – det er helt op til jer. Jeg skræddersyer indholdet efter jeres behov.

Jeg tilbyder et træningsforløb, hvor vi træner én gang ugentligt i 4 / 8 uger á 1 times varighed. Hvis I ønsker et forløb af længere / kortere varighed af gangen, eller over en længere / kortere periode, så skriv eller ring endelig. Jeg tilpasser træningsforløbet efter jeres behov.

Vi træner ud fra fysiopilates-principperne, hvor der i træningen er stor fokus på at træne bækkenbunden og at du generelt opnår en øget styrke af hele din krop igen efter fødslen. Træningen skræddersyes efter jeres behov – både ift. varighed og forløb, men også ift. træningens indhold, om barnet fx skal indgå som en del af træningen. Det er også muligt, at vi udvikler børnenes motoriske færdigheder eller giver dem massage i forlængelse af jeres egen træning. Det er helt op til jer, hvilket forløb I ønsker.

Book et træningsforløb og få:

  • 4 / 8 træninger á 1 times varighed (fordelt over 4 / 8 uger)
  • Superviseret træning
  • Holdtræning med max 8 deltagere på holdet
  • En stærk indre muskulatur
  • Lav risiko for pludselige skader og smerter med denne træningsform
  • Mentalt overskud
  • Dine egne træningsredskaber til en værdi af 750 kroner

Priser

Pris for 2 timers workshop: 990 kroner (max 8 personer).

8-ugers træningsforløb med pilates én gang ugentligt á 1 times varighed inkl. dine egne træningsredskaber: 1.249 kroner pr. person.

4-ugers træningsforløb med pilates én gang ugentligt á 1 times varighed inkl. dine egne træningsredskaber: 849 kroner pr. person.

Skal jeg hjælpe dig med en sundere livsstil, kontakt mig på telefon: 51 89 84 62 eller skriv til maria@fysioterapeutklinikken.dk

Du har også mulighed for at få en komplet løsning, hvis du ønsker at kombinere din træning med et vægttab eller blot ønsker at leve sundt. Træning og sund kost går i tråd med hinanden, hvis du ønsker en optimal livsstilsændring!

Jeg kører gerne hjem til jer, men I er også velkommen på min klinik i Skanderborg (onsdag eller fredag) eller i Aarhus (mandag eller torsdag).

Lad mig høre fra dig – vi finder din perfekte løsning og til en fornuftig pris.

  • Telefon
  • Telefontider

Du skal være velkommen til at ligge en besked i alle tidsrum.

  • Adresser

Jens Baggesens Vej 88G, 8200 Aarhus N 
Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Maria B. Andersen